Friday, April 8, 2011

GEnap 2 BUlan Aku Blogging

esok 
9 april 2011
genaplah 2 bulan sy bebelog ni

ingat kan nak pos esok,tp ade org 2 
xsabar2 nk tgk entry baru
hihihi

k la
sepanjang aku berbelog nie
macam2 org aku jumpe
yg xsuke,yg hipokrit
yg yg yg yg
ape2 jela

so,skg nie aku nak introduce kat korg org penting blog aku
atau org yg paling setia kat blog aku






pesanan dari encik virus nie,
silalah follow blog dia ramai2...hihihihi
dia nie single lg,kalo nak ngorat silakan~
wink~



SETERUSNYA
  

nie bukan uncle seeker taw
nie uncle blog

uncle nie baik 
dia da lame dalam dunia blog nie
bagi aku dia otai,
jadi,
kalo korg ade pertanyaan,
boleh jugak tanyer uncle nie..
so korg g la follow atau tegur2 uncle kat shoutbox...

hihihi,,,


nanti aku cerita sal kawan2 blogeer aku yg lain k~
selamat terjah blog dorg...wink~




4 comments:

  1. wahhhhh..sape mamat dlm gmbr tu???ekekekeke..

    ReplyDelete
  2. oooo.. baru 2 bulan.. anyway.. keep it up!

    ReplyDelete